Синът на холивудската звезда Том Ханкс, 30-годишният Чет Ханкс беше подложен

...
Синът на холивудската звезда Том Ханкс, 30-годишният Чет Ханкс беше подложен
Коментари Харесай

Синът на Том Ханкс критикуван за „нацистки“ шрифт в модната му колекция

Синът на холивудската звезда Том Ханкс, 30-годишният Чет Ханкс беше подложен на рецензии, че употребява „ нацистки “ шрифт в новата си фешън сбирка с дрехи, която носи и определяното като провокативно име „ White Boy Summer ” (Лятото на бялото момче).

Колекцията, която включва тениски, къси гащета, потници, дамски клинове, горнища с качулка и шапки беше критикувана от онлайн консуматори заради използван като акцент готически шрифт, доста подобен с шрифта “Fraktur ”, употребен масово  по времето на ръководството на Национал-социалистическата партия на Хитлер в Германия, както и на истинската корица на „ Моята битка “ на Хитлер, заяви Гардиан.

„ Когато си мисля за шрифтове, които белите хора би трябвало да заобикалят, това е първото, което ми идва на разум, изключително когато в името на сбирката има думата „ бял “ “, разяснява консуматор в twitter.

Според Чет Ханкс концепцията за името на сбирката му е пристигнала като версия на известната ария на Megan Thee Stallion от 2019 година – “Hot Girl Summer ”.

“Просто взех решение, че това лято ще е лятото на бялото момче. Разбирайте го както желаете. Не приказвам за „ бяло момче “ от вида поддръжници на Тръмп или почитатели на надпреварата Наскар. Говоря за хора като мен (рапъри) и като Джак Харлоу, сещате ли се? Кажете ми дали усещате посланието ми и се пригответе. Защото аз съм подготвен “, споделя Ханкс, който е известен още като рапър под псевдонима Chet Haze.

“Знаете какво не е в стила на „ Лятото на бялото момче “ – това е когато имаш предубеждения по отношение на някой, който е с друг генезис по отношение на твоя “, разясни още Ханкс. По-рано през януари 2020 година той направи усещане, когато говореше с ямайски акцент по време на церемонията по връчване на Златните глобуси, на които татко му завоюва премия за изцяло творчество. Чет е първото от две деца, които Том Ханкс има от неговата брачна половинка от български генезис Рита Уилсън, по татко Маргарита Ибрахимова.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР